Mobilier pentru birou fabricat din compozit acrilic Avonite.

„În colaborare cu partenerul nostru, Knoeppel GmbH, am fabricat  o recepție din material compozit acrilic Avonite monolitică, dintr-o bucată fără lufturi și îmbinări vizibile, grație proprietății materialului de a se îmbina invizibil, precum și mobilier pentru vestiare din materialul de suprafață solida Avonite® în culoarea Polaris. Ca furnizor de design interior am fost din nou partener într-un mare proiect”, declara Rosskopf.

La cererea Schlueter Systems KG, folosind clădirile existente, arhitecții au proiectat o nouă clădire pe locul unei săli de producție construite în ultimul secol, care include zone de recepție, săli de antrenament și alte zone publice.

Mobilierul pentru birouri prezentat în fotografii ascunde o mare parte din tehnologie și, în cubatura sa simplă, integrează două recepții din compozit, 27 dulapuri cu cheie și polițe cu bară de haine pentru 100 de umerașe. În plus, mobilierul de office își asumă rolul unei funcții de divizare a încăperilor care direcționează vizitatorii spre toalete în plus față de un Exit important.

Galerie foto

Alții au căutat: mobilier pentru birouri, mobilier office, mobilier corporate, receptie din compozit, receptie birouri, mobilier pentru vestiare, Avonite Polaris.

Alte proiecte