AVONITE material compozit acrilic utilizat in amenajari de design interior si arhitecturale.Telus Sky, Calgary.

Scopul nostru pentru TELUS Sky a fost să proiectăm o clădire de birouri care să contribuie la nucleul de cladiri Calgary într-un mod semnificativ. Centrul orașului Calgary este în mare parte caracterizat de grădini înalte corporative. Pe acest fundal ne-am propus să creăm ceva puțin mai feminin. Granulație puțin mai fină.

Etajele de bază și de jos ale clădirii sunt curate și dreptunghiulare, rezultând în amenajări eficiente de birouri deschise. Pe măsură ce clădirea se ridică, plăcile de podea se reduc încet în dimensiune și se pixeleaza, oferind oportunități pentru birouri cu balcoane și terase mici și în cele din urmă rezultă în plăci de podea rezidențiale mai mici cu balcoane. O instalație de iluminat cu LED-uri de artă publică luminează turnul noaptea.” declara Bjarke Ingels Group&Dialog.

Intrarea in cladire se face printr-un atrium uimitor de 11 etaje sub forma unui zid zid verde viu, îmbunătățind calitatea aerului și creând o experiență unică de sosire pentru clădire.Realizarea balcoanelor rotunde cu plante verzi a fost posibila prin utilizarea Avonite material compozit acrilic ce intruneste cateva proprietati care il fac unic:este termoformabil 3D, se imbina invizibil si detine certificari ca material pentru placari de cladiri.Este utilizat pe scara larga in aplicatii arhitecturale de exterior cat si de design interior, atat in spatii publice cat si rezidentiale cum ar fi: blat bucatarieblat baie, chiuveta de bucatarie din compozitlavoar baiemobilier din compozitcazi de baiepiscinemobilier de exteriorscari si balustrade cat si in aplicatii arhitecturale sau comerciale de mare anvergura cum ar fi:fatade ventilate, mobilier urbanmobilier pentru spatii publicemobilier comercial, amenajarea galeriilor comerciale, zonele de servire a mesei ale marilor centre comerciale, mobilier food courttoalete publice, industria ospitalitatii ca si mobilier hotelreceptie compozitbaruri din compozitblaturi mese din compozit.

Datorita faptului ca detine certificari pentru igiena, Avonite permite aplicatii in domeniul medical cum ar fi mobilier pentru clinica medicalamobilier spitalmobilier laborator sau in salile de operatie.Certificarile obtinute in domeniul rezistentei la foc, la schimbarea culorii sub actiunea razelor UV precum si brevetarea unui sistem de fixare pe fatadele cladirilor au facut din Avonite un material foarte potrivit pentru fatade ventilatecarosari de caldiritotemuri de exterior etc.

Galerie foto

Alții au căutat: material compozit acrilic, material fatada ventilata, material placari cladiri.

Alte proiecte