Avonite Surfaces

Avonite Surfaces
Avonite Surfaces

Avonite Surfaces

Avonite Surfaces® este o marca globala pentru placi acrilice compozite, destinate atat comunitatii de design cat si pentru utilizatorii finali. Pionier al suprafetelor solide, consacrate sub denumirea generica de Solid Surfaces, inca  din 1983, Avonite Surfaces® a fost prima companie  care a introdus in gama de culori spectrul vibrant  într-un moment în care industrie nu existau decat  culori neutre sau cel mult pastelate.

Avand toate capacitatile de productie localizate in SUA Avonite ofera o paletă largă de culori și paternuri atat standard cat si pe pe proiect.

Avonite poate fi folosit în aplicații verticale sau orizontale,de interior si de exterior, aplicat pe linii drepte sau curbe, este termoformabil inclusiv 3D într-o multitudine de forme si se imbina invizibil. Continuă să extinda oferta de culori și modele inovatoare, spectaculoase pentru clienți. Avonite Surfaces® stabilește noul standard în industrie oferind cea mai largă gama de placi acrilice compozite, în cea mai largă gamă de lățimi și grosimi disponibile standard. Avonite ofera felixibilitate maxima pentru clientii sai!

Materialul poate fi folosit atat in aplicatii rezidentiale cum ar fi:blat bucatarie, blat baie, chiuveta de bucatarie din compozit, lavoar baie, mobilier din compozit, cazi de baie, piscine, mobilier de exterior, scari si balustrade cat si in aplicatii arhitecturale sau comerciale de mare anvergura cum ar fi:fatade ventilate, mobilier urban, mobilier pentru spatii publice, mobilier comercial, amenajarea galeriilor comerciale, zonele de servire a mesei ale marilor centre comerciale, mobilier food court, toalete publice, industria ospitalitatii ca si mobilier hotel, receptie compozit, baruri din compozit, blaturi mese din compozit.

Datorita faptului ca detine certificari pentru igiena, Avonite permite aplicatii in domeniul medical cum ar fi mobilier pentru clinica medicala, mobilier spital, mobilier laborator sau in salile de operatie.Certificarile obtinute in domeniul rezistentei la foc, la schimbarea culorii sub actiunea razelor UV precum si brevetarea unui sistem de fixare pe fatadele cladirilor au facut din Avonite un material foarte potrivit pentru fatade ventilate, carosari de caldiri, totemuri de exterior etc.

avonite_surfaces__color_palette_th

Culori

avonite_product_lines_th

Linii de produse

avonite_surfaces_technical_library_th

Date tehnice

CARACTERISTICI SI BENEFICII

TERMOFORMABIL

Debitează. Frezează.
Îmbină invizibil. Șlefuiește.

VERSATIL

Mobilier, placări pereți, semnalistică
recepții, fațade ventilate.

TRANSLUCENT

Luminează-l! Semnalistică,
casete luminoase, mobilier.

CULORI

Culori la comandă,
după cod de culoare sau mostră.

IGIENIC

Suprafață neporoasă,
nu permite dezvoltarea bacteriilor.

 
 
 

REPARABIL

Se poate repara cu ușurință.

DURABIL

Rezistent la pete.
Se curăță cu ușurință.

TEMPERATURĂ AMBIENTALĂ

Cald și fin
la atingere.

CONSISTENȚĂ A CULORII

Conținut de corp solid
omogen.