CHROMATIX™

CHROMATIX™

CHROMATIX™

Culori la comanda  în afara colectiei cu programul Chromatix ™  STUDIO Collection®.

Acum puteți obține seria de colecții Studio Glass, Petals și Frosted Glass alegand culorile precum și un gradul de translucență. Nu există limite atunci când vine vorba de combinațiile nesfârșite de culoare și lumină care pot face designul dvs. uluitor și memorabil.

Împărtășiți-vă viziunea cu clienții și ajutați-i să-si personalizeze spatiul. Alegeți orice culoare Pantone sau pur și simplu furnizați un eșantion de culori, puteti solicita Glass, Petals sau Frosted Glass și obțineți până la 2 iterații de eșantioane gratuite pentru examinare.

*Detalii pentru comanda:cantitate minima 6 placi.Livrare 6 saptamani.Dimensiunile placii 12x915x3048 mm

*Whimsy 8609, Irish Bell 8608, Amber Glass 8560, Catalina 8820 (prezentate mai jos) sunt culori standard pentru care nu este necesar order minim.

CHROMATIX™ DESIGN SERIES

WHIMSY

Whimsy 8609

Cea mai recenta textura a colectiei de rasini de design Studio. WHIMSY este o evoluție a seriei Petals, în care straturile de petale zdrobite, creează o textura unică și intensă acestui material „distractiv” din punct de vedere vizual. Fundalul neutru rece rămâne consistent, în timp ce culoarea accentului se află complet în funcție de dvs.

Finisaj recomandat: satinat sau lucios

whimsy

PETALS

Irish Bell 8606

Seria Petals oferă translucenta și profunzime într-un design pur și simplu uimitor. Artizanal, acest material din rășină pare să fie umplut cu petale de trandafir, ceea ce creează o adăugare binevenită de textură inspirată de natură în orice spațiu.

Finisaj recomandat: satinat sau lucios

irish-bell

GLASS

Amber Glass 8560

Seria GLass oferă translucenta fără egal și refracție a luminii în lumea designului. Umplut cu particule asemănătoare sticlei zdrobite, această serie este cunoscută pentru adâncime, si ofera luminozitate in orice spațiu.

Finisaj recomandat: satinat sau lucios

amber-glass

SEA GLASS

Catalina 8820

Seria Sea Glass este un material de cu o translucenta uimitoare, menit sa sugereze sticla veche, uzata găsită pe malul mării. Fin la atingere, cu un aspect de gheata colorata, creează accente noi și moderne, în orice spatiu.

 

catalina

*Whimsy 8609, Irish Bell 8608, Amber Glass 8560, Catalina 8820 (prezentate mai jos) sunt culori standard pentru care nu este necesar order minim.

CHROMATIX™ REQUEST


Project Industry*
Chromatix Application(s)*

ESTIMATED PROJECT SIZE (NUMBER OF SHEETS)*

Please Note Minimum Order Quantity of 6 sheets


Are you sending a color sample to match?*
 da nu


To send a color sample for us to match please complete this form in its entirety and send your color sample to the attention of CHROMATIX at our Belen, New Mexico, plant. Shipping information is available on our Contact Us page.

 Whimsy Petals Glass Sea Glass
Please note: the "petals" in our petals product will always be white regardless of color match


Sample Finish Type*
 Satin Gloss
Please specify finish for samples only.


Please provide your complete ship-to address. Please enter your shipping address exactly as it should appear on the shipping label.