STUDIO COLLECTION®: Noua serie MARBLE cu 15% continut reciclat

Aristech Surfaces LLC  extinde gama  STUDIO Collection® cu noua serie de paternuri MARBLE. Denumite Movimento, cele patru noi paternuri sunt de inspirație italiană și au ecou in frumusețea atemporală a marmurei naturale din cariera.

Marmura are o tradiție îndelungată ca material estetic: venaturile clasice și nuanțele deschise oferă amestecul perfect de eleganță și rafinament. Cu o istorie atât de bogată, modelele de marmură sunt căutate pentru amenajari tradiționale, de tranziție și contemporane.Design inspiratPlecand de la eleganța naturala a marmurei și dezvoltând-o pentru aplicare în orice interior, Seria Movimento poate fi folosită pentru proiecte rezidențiale și comerciale de orice dimensiune sau stil. Fără a face vreun efort și practice, cele patru noi culori oferă un stil clasic, cu relevanță modernă.Paleta de culoriFiecare dintre cele patru noi modele Movimento oferă un aspect și o senzație diferită și includ minimum 15% conținut reciclat:Brezza: Delicata și calda, cu unduiri blande, lăptoase.Cielo: Cu nuanțe subtile, are o estetică regală și elegantă.

Carrara: O bază albă cețoasă, cu cele mai blânde mișcări ale venaturilor pământii.

Nuvola: venaturile gri dinamice se întind pe o suprafață albă clară, oferind o energie și o frumusețe dramatică.

Producție artizanală

STUDIO® se produce manual, făcându-l un material de neegalat. De la încorporarea petalelor sau a particulelor de piatră în rășină până la nervura care o străbate, proiectăm toate modelele noastre manual. Paleta de culori a COLECȚIEI STUDIO® cuprinde nouă serii, de la translucedența usoara a sticlei de mare, la accente strălucitoare din seria  Crystelle până la cromatica strălucitoare din modelele dramatice Metallic, posibilitățile de design sunt nesfârșite. Oferind combinații nemărginite de culoare și lumină, descoperă rășina arhitecturală STUDIO Collection® pentru următorul tău proiect de design.

Pastrand caracteristicile unui material compozit acrilic materialul este termoformabil si se imbina invizibil.

Solicitați acum o mostră de Movimento la: info@aristechsurfaces.com

Galerie foto

Alții au căutat: marmura, material venatura marmura, compozit, material translucent, material design translucent, rasina design.

Alte proiecte