Bucatarie spectaculoasa din Avonite Snowfall intr-un spatiu cu design premiat. Casa Teaca.

Cu toții am avut momente, imaginându-ne casa viselor noastre. Linii curate, accente de arta îndrăznețe, flux dinamic, senzație de open space și un plan plin de lumină naturală. Arhitecții Radu și Andrei Teaca de la Artline Studio au propus acest concept si i-au dat viata. Ei și-au făcut un scop personal de a crea o casă unică modernă, de ultimă generație, cu o bucătărie unică și au realizat rapid că acest lucru nu ar fi posibil fără claritatea calmantă găsită în Snowfall, material compozit acrilic de la Avonite®.

Avonite® Snowfall 8090 este un ton alb rece care imită straturile unice și reconfortante de zăpadă, reflectând una dintre cele mai speciale minuni ale naturii. Pentru a completa un design atât de îndrăzneț al casei, era necesar un mobilier de bucatarie albă elegantă, cu pentru a echilibra spațiul deschis. Fabricatia dintr-o bucata a mobilierului de bucatarie a fost posibila datorită proprietatilor Avonite® de a se imbina invizibil atat pentru chiuvetă, blaturi dar și insulă, deopotrivă, creând un aspect coeziv, cu linii curate. Igienic și mai ușor de curățat decât alte opțiuni de suprafață, aceasta a fost alegerea evidentă pentru a aduce o atracție modernă si de durata in proiectul casei Teaca.

Specializată în proiecte de arhitectură compania Publimpres, fabricator autorizat Avonite, a fost perechea perfectă pentru a lucra cu designeri și arhitecții de renume la Artline Studio, cu sediul în București, România. Experiența Publimpres  cu designeri cunoscuți a fost vitală pentru a satisface cererea unui proiect de această amploare. Această casă de ultimă generație a fost premiată cu primul loc la concursul anual de arhitectură București 2020 la categoria locuințelor individuale și putem vedea de ce. Casa Teaca este piatra de temelie a confortului modern, grație ambianței create cu Snowfall de Avonite®.

Avonite este un material acrilic compozit proiectat și dezvoltat de compania americană Aristech Surfaces LCC și este fabricat exclusiv în Statele Unite. Având una dintre cele mai mari capacități de producție din SUA și linii de producție deosebit de flexibile, Aristech Surfaces LCC oferă programe personalizate ce îi permit să se adapteze la cele mai solicitante proiecte. Paleta sa echilibrată de culori și nuanțe precum și proprietățile de îmbinare invizibilă și termoformare fac ca Avonite să fie un material unic, foarte apreciat de arhitecți și designeri. Astfel Avonite a fost deja propus în proiecte de arhitecți de renume cum ar fi arhitetcul american Gensler, dar și pentru amenajarea unor locuri de prestigiu cum ar fi aeroportul Charles de Gaulle din Paris.

Apreciat pentru durabilitatea și estetica sa deosebită sediile de birouri, rețelele de magazine, clădirile publice, hotelurile, restaurantele și galeriile comerciale au ales Avonite pentru recepții, mobilier comercial, mobilier media, totemuri sau băi.

Proprietatea materialului de a se îmbina invizibil și faptul că este non-poros îl fac un material perfect igenic pentru a putea fi folosit inclusiv ca blat de laborator medical sau în sălile de operație. Avonite este de asemenea fără egal pentru fabricația de blaturi de bucătărie din compozit, chiuvete de bucătărie din compozit, blaturi și chiuvete de baie. Certificarea ETA și certificarea B1 pentru rezistență la foc fac ca Avonite să fie o alegere inspirată pentru orice fațadă ventilată sau carosare de clădire.

Galerie foto

Alții au căutat: bucatarie, mobilier bucatarie, bucatarie din compozit, blat din compozita, insula bucatarie, Avonite, chiuveta compozit.

Alte proiecte