Recepție din Avonite Snowfall pentru Technogym

Avonite este un material acrilic compozit proiectat și dezvoltat de compania americană Aristech Surfaces LCC și este fabricat exclusiv în Statele Unite. Având una dintre cele mai mari capacități de producție din SUA și linii de producție deosebit de flexibile, Aristech Surfaces LCC oferă programe personalizate ce îi permit să se adapteze la cele mai solicitante proiecte. Paleta sa echilibrată de culori și nuanțe precum și proprietățile de îmbinare invizibilă și termoformare fac ca Avonite să fie un material unic, foarte apreciat de arhitecți și designeri. Astfel Avonite a fost deja propus în proiecte de arhitecți de renume cum ar fi arhitetcul american Gensler, dar și pentru amenajarea unor locuri de prestigiu cum ar fi aeroportul Charles de Gaulle din Paris.

Apreciat pentru durabilitatea și estetica sa deosebită sediile de birouri, rețelele de magazine, clădirile publice, hotelurile, restaurantele și galeriile comerciale au ales Avonite pentru recepții, mobilier comercial, mobilier media, totemuri sau băi.

Proprietatea materialului de a se îmbina invizibil și faptul că este non-poros îl fac un material perfect igenic pentru a putea fi folosit inclusiv ca blat de laborator medical sau în sălile de operație. Avonite este de asemenea fără egal pentru fabricația de blaturi de bucătărie din compozit, chiuvete de bucătărie din compozit, blaturi și chiuvete de baie. Certificarea ETA și certificarea B1 pentru rezistență la foc fac ca Avonite să fie o alegere inspirată pentru orice fațadă ventilată sau carosare de clădire.

Galerie foto

Alte proiecte