Avonite Surfaces introduce ENRICHED COLOR TECHNOLOGY™. Tehnologia de culori îmbogățită.

Negru profund cu tehnologia de culoare îmbogățită în curs de brevetare.

În ciuda culorii intense și a unei mari profunzimi de perspectiva, materialele compozite acrilice foarte pigmentate din punct de vedere al culorii prezintă dezavantajul zgârieturilor vizibile. Nu se zgârie mai ușor decât cele puțin pigmentate, însă zgârieturile se observă mai puțin.

Ca răspuns la această problemă, Avonite Surfaces a dezvoltat o nouă formulă ce oferă nu numai o suprafață extrem de bogata în profunzimea culorii, dar care rezista bine la zgârieturi. Deși acest produs nu este încă cel mai potrivit pentru aplicații supuse traficului intens, cum ar fi blaturi de lucru, tejghele, recepții etc., el este mai permisiv cu zgârieturile ușoare pentru orice alt tip de aplicație. Testele efectuate de echipa de cercetare dezvoltare au arătat o îmbunătățire semnificativă a proprietăților sale de rezistență la acțiune mecanică.

Rezultatele la termoformare rămân aceleași ca și pentru orice altă culoare slab pigmentată. Enriched Color Technology împiedică albirea materialului pe zonele de îndoire și deformare în procesul de termoformare. ”Profunzimea culorii și contrastul îndrăzneț oferit de Enriched Color Technology clienților mei sunt remarcabile. Chiar și după termoformare, uniformitatea este de neegalat. Cu siguranță un pas înainte pentru culorile solide întunecate”, declară Tom Pinske, fondator al The Pinske Edge.

Nu în cele din urmă, cu Enriched Color Tehnology se genereaza mai puțin praf negru la prelucrare decat în cazul produselor similare concurente, oferind o îmbunătațire notabilă a condițiilor de lucru ale fabricatorului atunci cand se prelucrează produsul.

Galerie foto

Alții au căutat: Avonite Eclipse, blaturi de lucru, compozit negru, blat bucatarie, blat baie, receptive compozit negru.

Alte proiecte