Mobilier restaurant fast-food fabricat din Studio-rasina de design

Prin inglobarea materialelor de la Studio Collection-rasina de design in restaurantele sale, Burger King a fost capabil sa-si modernizeze interioarele pentru a crea senzatia de modern si luxos.

Cand Burger King face schimbari la brandingul si la designul restaurantelor sale, se asigura ca sunt luate in considerare toate detaliile. O comisie formata din membri ai celor mai mari francize Burger Kings conduce Departamentul de design al Burger Kings (BK Design) si se ocupa de modul in care se modernizeaza interioarele restaurantelor lor. Anterior, designul interior creat de BK Design consta in faptul ca restaurantul in franciza era golit complet si apoi intra in revizie generala pentru obtinerea aspectului dorit. Aceasta practica nu doar ca era foarte costisitoare, dar si consuma mult timp.

Colaborand cu comisia de franciza, BK Design a propus ideea de a pastra unele dintre caracteristicile actuale ale restaurantului, in timp ce altele erau actualizate, pentru a crea aspectul dorit.

Aceasta abordare a fost mai economica si mai eficienta din punct de vedere al costurilor, deoarece au fost pastrate pardoseala si planul general al interiorului, in timp ce au fost consolidati peretii, paravanele separatoare, blaturile si plafonul.

Rezultatul este uimitor!

Iluminarea din fundal cu LED-uri a suprafetei ofera o ambianta linistita si indulceste culoarea vechii podele cu designul noilor pereti.Deja nu mai arata precum vechiul restaurant demodat. Cinezi cu stil impreuna cu STUDIO Collection-rasina de design.

Designul luxos al materialului de rasina performanta intalneste inovatia inspirata in Colectia Studio.Materialul, foarte pretabil la prelucrare, durabil si termoformabil, acesta colectie extinde spectrul de rasini de design cu o cromatica stralucitoare, tonuri neutre, naturale, si metale gliter care arata si se simt ca nimic din ce ati vazut si din ceea ce va doriti.

Fabricat dintr-un amestec de rasini proprietare, Studio rasina de design, se remarca printre toate celelalte optiuni de de suprafete prin combinatia sa unica de polimeri transparenti, translucenti si opaci mixati pentru a crea o lume nesfarsita de posibilitati de proiectare.Prin programul Chromatix al colectiei Studio se pot comanda culori altele decat cele din colectie.Alegeti dintre cele 4 serii de colectii pentru a crea combinatii nesfarsite de culoare si lumina.

Galerie foto

Alții au căutat: mobilier restaurant fast-food, Studio Collection-rasina de design, mese restaurant, blat masa restaurant, blat servire fast-food, bar servire compozit, blat de lucru compozit, bar fast food.

Alte proiecte