Mobilier pentru restaurante fast food fabricat din Avonite. PITA PIT

Blaturile pentru mese si blaturi pentru barurile de servire  din culorile White 8016 si Nordic 9119 de la Avonite Surfaces material acrilic compozit, ofera fundalul perfect pentru decorul proaspat si modern de la Pita Pit.           

Sa devina o alternativa sanatoasa la fast-food a fost promisiunea brandului Pita Pit fata de clienti, de la deschiderea primului magazin in 1995. Aceasta franciza canadiana cu produse fast-food sanatoase creaza o atmosfera distractiva, relaxata, unde clientii isi prepara propriile pitas. Designul curat si modern al magazinului sustine imaginea brandului Pita Pit, motiv pentru care au decis ca materialul din care sa fie fabricate blaturile de mese si blaturile de baruri sa fie dintr-o bucata, neted, usor de curatat, fara imbinari, simplu si contemporan.

Marime perfecta de placi.

Servicii grozave prin programul Right Size de la Avonite Surfaces.

Si suntem mandri sa spunem ca am fost alesi pentru acest proiect de remodelare a noului magazin! De ce? Din doua motive: economia de pret datorata programului Right Size de la Avonite Surfaces (au fost furnizate placi de 915/3048 mm versus dimensiunea standard de 762/3658 mm), plus abilitatea noastra de a raspunde rapid nevoilor clientilor nostri cu, culori care sa se potriveasca perfect, au dus la semnarea contractului. Nuantele „White 8016″ si „Nordic 9119″ de la Avonite Surfaces ofera fundalul perfect pentru decorul de la Pita Pit.

Avonite Surfaces®, marcă a Aristech Surfaces LLC, este un material acrilic compozit de ultima generatie, fabricat in SUA, versatil, flexibil, perfect pentru proiecte rezidențiale și comerciale. Acesta poate fi termoformat și turnat în orice formă și este utilizat pe scară largă pentru aplicații interioare și arhitecturale. Fabricat dintr-un amestec de acrilic, minerale și pigmenți naturali acesta creează o suprafață netedă, neporoasă și fără îmbinări vizibile, care îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate, estetică, fabricație, funcționalitate și igienă, oferind numeroase avantaje față de materialele convenționale. De asemenea este extrem de ușor de curățat și întreținut cu o ștergere rapidă cu o cârpă umedă și produse de curățenie uzuale disponibile în orice magazin.

Toate aceste proprietati fac din Avonite materialul ideal cand vine vorba despre mobilier pentru restaurante fast food.

Galerie foto

Alții au căutat: mobilier pentru restaurante fast food, Avonite Surfaces material acrilic compozit, Aristech, blaturile de mese, blaturi pentru barurile de servire, blaturile de mese, blaturile de baruri, programul Right Size de la Avonite Surfaces .

Alte proiecte