Mobilier corporate pentru show-room auto fabricat din Studio rasina design prin programul Chromatix.

Dealerul Mitsubishi LAVAL, Quebec, Canada

Suprafetele de lucru intr-un spatiu public sunt unele dintre cele mai interactive spatii de la sediul dealerului, prin urmare materialul ales trebuia sa fie suficient de durabil pentru a rezista la interactiuni zilnice.

Selectia a avut drept criteriu si posibilitatea de prezentare a identitatii brandului si a paletei de culori reprezentative. O potrivire exacta cu rosul lucios si fin al brandului Mitsubishi nu a putut fi gasita in ofertele de culori ale altor producatori de materiale cu suprafata solida. Posibilitatea de a le produce renumita Red Brand Palette a aparut odata cu Programul Chromatix ,STUDIO Collection. Acest program de design personalizat al culorii permite o potrivire perfecta cu orice culoare din lume, fara costuri suplimentare. Capacitatea expertilor STUDIO Collection de a gasi potrivirea perfecta cu culoarea aleasa, impreuna cu celelalte caracteristici inerente ale materialului, au facut ca aceasta sa fie alegerea perfecta pentru noul design al mobilierului corporate de la  sediului dealerului Mitsubishi.

Liniile de design “Frosted Glass” (“Sticla mata”), aduse la culoarea ROSU-Mitsubishi cu ajutorul Programului Chromatix, au creat o atmosfera proaspata si contemporana la birourile de receptie si la ghiseele de consultanta de service.

Designul general prezinta o estetica moderna si ingrijita, inducand sediului dealerului o atmosfera primitoare si reiterand dedicarea fata de produsele de inalta calitate pentru clientii lor.

In afara de STUDIO Collection, designerii au apelat si la brandul inrudit, Avonite Surfaces, pentru blaturi de bucatarie si blaturile bai ale angajatilor.

Nuanta Avonite Plumbic 8290 de  este un gri discret si calm perfect pentru blatul de bucatarie , iar Avonite White 8016 a adaugat un element clasic de design pentru blaturi de bai.

Arhitectul, de la firma RH Carter Architects Inc, care a ales STUDIO Collection rasina design ca solutie pentru aceste utilizari, a declarat: ”este un produs excelent cu o culoare minunata si bogata perfecta pentru proiectul Mitsubishi.Mobilierul pentru birouri de receptie si podiumurile pentru consultanti au iesit superb. Este un produs excelent, iar serviciile sunt si mai bune.”

STUDIO Collection si in mod special Programul Chromatix Design Series au adus viziuni de design exceptionale.

Galerie foto

Alții au căutat: mobilier corporate, mobilier dealer auto, mobilier pentru birouri, cu Programul Chromatix ,Studio Collection rasina design, compozit culoare la comanda, programul Chromtix Studio Collection, Avonite Surfaces, blaturi de bucatarie, blaturi bai, Avonite Plumbic 8290, Avonite White 8016,receptive compozit, mobilier receptie.

Alte proiecte