Mobilier corporate din Avonite termoformat.

Upper Canada Forest Products, Vancouver.

Organizațiile își modernizează structura de birou actuală căutând metode inovatoare de a-și îmbunătăți cultura companiei. Upper Canada Forest Products, un distribuitor principal de produse din lemn și de suprafețe decorative a fost în curs de renovare a sediului din Vancouver, căutând un material care să crească funcționalitatea pentru toate suprafețele de birou.

UCFP a avut o alegere mai degrabă ușoară atunci când au stabilit materialul. Nu a fost nevoie să se uite mai departe de „propria curte” și au selectat Avonite Surfaces White 8016, o marcă de Aristech Surfaces LLC, culoare White 8016. Fiind un distribuitor loial de Avonite au cunoscut avantajele acestei suprafețe solide acrilice care includ igiena, faptul că este non-poroasă, regenerabilă, durabilă și foarte termoformabilă. Termoformabilitatea superioară a devenit principala cerință pentru mobilierul de birouri propus datorită colțurilor curbate și rotunjite. Avonite este un material confortabil la atingere, făcându-l materialul perfect pentru orice mediu de birou.               

Pentru mobilierul de recepție, a fost aleasă culoarea Avonite White 8016, însa pentru logoul companiei s-a folosit rășina design STUDIO Collection, culoare Cat Eye 8330 datorită proprietăților de translucență la iluminarea din spate. Verdele translucent Cat Eye le-au permis să consolideze brandingul și să adauge un nou aspect la designul modern și curat al renovării. Carolyn Solby, Directorul de marketing de la Upper Canada Forest Products, a spus: „Renovările noastre de birouri ne-au transformat mediul de lucru dincolo de un spațiu de lucru funcțional, într-un spațiu deschis și luminos, permițând mai multă colaborare și creativitate. Interacțiunea cu Avonite Surfaces® ne aduce în fiecare zi o amintire a naturii versatile a produsului, ca o suprafață de lucru igienică, un sistem flexibil de organizare și o suprafață care permite creativitatea și frumusețea „. 

Renovarea biroului UCFP Vancouver pune accentul pe un design modern, cu o estetică uimitoare și clară, care îi atrage pe angajații săi. Am reușit să înțelegem nevoile UCFP și să furnizăm un material care a transformat biroul lor într-o atmosferă primitoare. Caracteristicile de design Avonite Surfaces® și STUDIO Collection® încurajează profesioniștii în design pentru a-și aduce în viață inspirațiile.

Galerie foto

Alții au căutat: mobilier corporate, mobilier pentru birouri, mobilier office, Avonite Surfaces White 8016, suprafeței solide acrilice, Avonite material termoformabil, STUDIO Collection, translucenta, mobilier receptie, receptie din compozit, mobilier din Corian, info-desk.

Alte proiecte