Blaturi pentru bar translucente fabricate din Studio Collection. Localul „Shoeless Joe’s Sports Grill” Vaughan, Canada

„Shoeless Joe’s Sports Grill” este localul perfect de mers în zi de meci. Sărbătorind și făcând galerie pentru susținerea echipelor împreună cu familia și prietenii, aici te poți delecta cu mâncare delicioasă și poți petrece timp de calitate.

Când pentru locația canadiană de top – „Shoeless Joe’s” – a fost nevoie de materialul perfect care să evidențieze barul masiv în formă de U închis și 24 ml lungime desfășurată, câștigătorul a fost desemnat Tempest 8710 STUDIO Collection, marcă a Aristech Surfaces LLC.

Această soluție arhitecturală din material fabricat din rasina design asigură o estetică fără îmbinări vizbile, pentru a evidenția un bar de asemenea dimensiuni. De fapt, opțiunea fabricantului de a ilumina această piesă arhitecturală, datorită proprietății de translucență a Studio Collection a constituit asigurarea că barul va fi centrul vibrant al atenției, indiferent dacă clienții iau masa la etaj sau la parter.

Dimensiunea fastuoasă și luminozitatea acestui material rasina design alb și robust au constituit cu siguranță motivele achiziției lui, însă mai mult decât atât, au contat proprietățile TEMPEST.

Materialul oferit de STUDIO Collection este non-poros, are suprafață igienică și asigură și o bună rezistență la pete, calitate atât de necesară într-o atmosferă de bar sportiv.

TEMPEST a asigurat capacitatea de a reînnoi suprafața astfel încât să arate strălucitor ca în prima zi și să poată fi reparat (dacă este necesar) după ani întregi de utilizare. Aceste caracteristici au determinat alegerea sa, deoarece materialele concurenței nu ofereau respectivele opțiuni.

Una dintre piesele de rezistență ale STUDIO Collection, TEMPEST 8710, a constituit alegerea perfectă pentru aceasta declarație arhitecturală de la „Shoeless Joe’s Sports Grill” și va rămâne așa pentru multe sezoane viitoare.

Galerie foto

Alții au căutat: blaturi pentru bar, mobilier pentru baruri, mobilier restaurant, mobilier horeca, material translucent, translucenta, material imbinari nevizibile, STUDIO Collection, TEMPEST 8710, material rasina design.

Alte proiecte