Bucuresti, Romania, 1 ianuarie 2019.

Atvangarde are placerea de a anunta noul sau parteneriat cu Aristech Surfaces LLC, in calitate de distribuitor exclusiv al placilor acrilice compozite Avonite Surfaces si Studio Colllection rasina design incepand cu 1 ianuarie 2019.

Fondata in Bucuresti in anul 2006, Atvangarde are o experienta de 10 ani in distributia, fabricatia si instalarea placilor acrilice compozite.Detine un depozit si un show-room in  Bucuresti unde clientii pot vedea toate finisajele si culorile, este centru de training certificat pentru fabricatori, ofera suport tehnic avansat pentru specialisti, este centru de design si engineering, ofera serviciu de customer suport.

Avonite Surfaces®, marca a Aristech Surfaces LLC, este cel mai nou material acrilic compozit intrat pe piata romaneasca.Distribuit de Atvangarde in exclusivitate, materialul de ultima generatie este fabricat integral in SUA si distribuit in Europa prin depozitul Aristech din Gent, Belgia.

Aristech Surfaces® produce și comercializează o gamă largă de materiale de suprafață și design sub marcile sale emblematice, Aristech Acrylics®, Avonite Surfaces® și STUDIO Collection®. Aristech oferă soluții estetice de calitate, la costuri competitive, căutate de OEM-uri, arhitecți, designeri și fabricatori pentru industriile din întreaga lume. Sediul central al companiei Aristech este situat în Florence, KY, SUA cu biroul său internațional din Londra, Marea Britanie. Unitățile de producție operează în Florence, KY și Belen, SUA.